Tilat kokouksista erilaisiin tapahtumiin

Juopperin Kartano on mainio paikka kokouksille, leireille, seminaareille, koulutus –ja virkistyspäiville. Keminmaan idyllisin kohde tarjoaa niin kokouspaketit, tilaussaunat kuin nopean internetyhteyden valokuidulla.

Kokoukset, seminaarit ja virkistyspäivät

Inspiroiva ympäristö tekee ihmeitä erilaisille työtapahtumille. Keminmaan Itäkoskella sijaitseva Juopperin Kartano on erinomainen paikka niin kokouksille, seminaareille kuin virkistysja koulutuspäivillekin. Kemijoen rannalla sijaitsevassa kartanomiljöössä voit nauttia maaseudun rauhasta ja löytää aivan uusia näkökulmia kaukana arjen hyörinästä. Tilausravintolamme palvelee tilaisuuksissa tarpeidenne mukaisesti, jonka avulla nälkä ei pääse yllättämään ja mieli pysyy terävänä. Tietoverkkojen nopeudesta vastaa kartanon oma nopea valokuituyhteys.

Kokousten lisäksi Juopperin Kartano tarjoaa mahdollisuuden pidemmälle retriitille tai lyhyemmällä pysähdykselle. Tarjoamme juuri sinulle räätälöidyn paketin. Kartanon kaksi saunaa kruunaavat virkistyspäiväsi tai etätyökokemuksesi.

  • Viihtyisät kokoustilat kokouksiin
  • Suuri sali kongresseihin ja seminaareihin
  • Tilaussaunat virkistyspäiviin
  • Tilat cocktail- ja illallistilaisuuksiin
  • Valmiit kokouspaketit
  • Internetyhteys valokuidulla

Kokous­paketit

Minkälainen kokous mielessä? Meiltä saat kokouspaketin, joka vastaa tarvettasi, oli kyse aamiaiskokouksesta koko päivän tai yön yli kattavaan ratkaisuun.

LUE LISÄÄ

Tapahtuma­paketit

Haluatko tuoda työyhteisösi virkistyspäivät Juopperiin? Me tarjoamme sinulle oivat puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiseen.

LUE LISÄÄ