Tilat kokouksista erilaisiin tapahtumiin

Juopperin Kartano on mainio paikka kokouksille, seminaareille ja virkistyspäiville. Keminmaan idyllisen kohde tarjoaa myös erilaisen tavan etätöiden tekoon – ja nopea valokuituyhteys takaa tiedon liikkuvuuden.

Kokoukset, seminaarit ja virkistyspäivät

Inspiroiva ympäristö tekee ihmeitä erilaisille työtapahtumille. Keminmaan Itäkoskella sijaitseva Juopperin Kartano on erinomainen paikka niin kokouksille, seminaareille kuin virkistyspäivillekin. Kemijoen rannalla sijaitsevassa kartanomiljöössä voit nauttia maaseudun rauhasta ja löytää aivan uusia näkökulmia kaukana arjen hyörinästä. Kauttamme voit myös tilata pitopalvelun, jonka avulla nälkä ei pääse yllättämään ja mieli pysyy terävänä. Tietoverkkojen nopeudesta vastaa kartanon oma nopea valokuituyhteys.

Kokousten lisäksi Juopperin Kartano tarjoaa mahdollisuuden todelliselle etätyölomalle tai lyhyemmälle pysähdykselle. Tarjoamme sinulle aina tarpeisiisi räätälöidyn paketin. Kartanon kaksi saunaa kruunaavat virkistyspäiväsi tai etätyökokemuksesi.

  • Viihtyisät kokoustilat kokouksiin
  • Suuri sali kongresseihin ja seminaareihin
  • Tilaussaunat virkistyspäiviin
  • Tilat cocktail- ja illallistilaisuuksiin
  • Valmiit kokouspaketit
  • Internetyhteys valokuidulla

Kokous­paketit

Minkälainen kokous mielessä? Meiltä saat kokouspaketin, joka vastaa tarvettasi, oli kyse aamiaiskokouksesta koko päivän kattavaan ratkaisuun.

LUE LISÄÄ

Tapahtuma­paketit

Haluatko tuoda työyhteisösi virkistyspäivät Juopperiin? Me tarjoamme sinulle oivat puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiseen.

LUE LISÄÄ