Nauti maaseudun harrastemahdollisuuksista

Itäkosken idyllinen maaseutu ja Kemijoen läheisyys tarjoavat Juopperissa majoittuville monenlaista tekemistä. Soutuveneellä soutelusta hiihtoon ja fatbikella ajeluun, alueen luonto kutsuu sinua elämysten pariin.

Vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Kemin keskustasta sijaitsee Juopperin Kartanon maaseutuhotelli. Maaseudun rauha, läheinen Kemijoen ranta ja kauniit luonnonmaisemat tarjoavat monenlaisia harrastemahdollisuuksia ulkoilman ystäville. Voit esimerkiksi sivakoida suksilla raapustamaan puumerkkisi kyläyhdistyksen hiihtovihkoon. Hotellin rannassa on myös veneenlaskupaikka. Hotellin henkilökunta kertoo sinulle mielellään lisää alueen aktiviteeteista.

  • Luonto tarjoaa paljon harrastemahdollisuuksia
  • Virtaava Kemijoki on kalastajien suosiossa
  • Lähistöllä on hiihtoladut hiihtäjien iloksi
  • Hotellin rannassa veneenlaskupaikka

Tekemistä kaikkina vuodenaikoina

Kemijoki on kalastajan valinta

Kemijoki, tuo pohjoisen kuuluisa entinen uittojoki, tarjoaa tänä päivänä harrastajakalastelijoille paljon tekemistä. Veneenlaskupaikka sijaitsee heti hotellin rannassa soutaville kalastajille, rantakalastajat voivat kulkea jalan kaunista Kemijoen vartta.

Pyöräile maaseudun helmassa

Mikä onkaan nautinnollisempaa liikuntaa kuin pyöräily maaseudun rauhassa? Anna tuulen hyväillä kasvojasi pyörän satulassa, suuntaa luontoon tai polje ihmettelemään Teppo Laurinollin Lippomies-patsasta.

Tekemistä ja kokemista maaseudulla

Itäkoski on virkeä kyläyhteisö, jonne vierailija on aina sydämellisen tervetullut. Majoittuessasi Juopperissa voimme antaa sinulle vinkkejä, niin että löydät taatusti parhaimmat laavut, uimapaikat ja aktiviteetit.