Suuri tila kokouksille inspiroivassa ympäristössä Keminmaassa

Etsitkö inspiroivaa kokouspaikkaa Keminmaalta? Juopperin Kartano on Kemijoen rannalla sijaitseva, lähes satavuotias kartano, joka tarjoaa unohtumattomat puitteet erilaisille kokouksille ja seminaareille.

Juopperin Kartano sijaitsee vain 24 minuutin ajomatkan päässä Kemistä. Persoonalliset puitteet ja rauhallinen maaseutuympäristö tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen kokemuksen. Nopea valokuituyhteys takaa, että vauhti tiedon valtatiellä ei pääse hyytymään. Kauttamme saat myös pitopalvelun sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin. Kokonaisuuden kruunaa kartanon kaksi saunaa, jotka ovat tarvittaessa vieraiden käytettävissä.

  • Sijainti 24 minuutin päässä Kemistä
  • Nopea valokuituyhteys
  • Tilaisuuteesi räätälöity catering-palvelu
  • Tykki ja valkokangas

Inspiroivat kokoustilat

Monipuoliset kokoustilat

Juopperin Kartanossa on tilat erilaisten kokousten tarpeisiin.  Juhlasaliimme mahtuu peräti seitsemänkymmentä vierasta, mikä tekee siitä oivan tapahtumapaikan hieman isommallekin seminaarille. Käytössänne tykki ja valkokangas sekä useampi erillinen tila saman katon alta ryhmätyöskentelyyn.

Catering- vaihtoehdot

Olipa mielessäsi minkä laajuinen kokous hyvänsä, lyhyestä ja ytimekkäästä aamiaispalaverista koko päivän tai yön yli kestävään seminaariin, meidän kauttamme saat laadukkaat catering-palvelut sekä majoituksen– sinun toiveitasi ja tarpeitasi kunnioittaen.

Historiallinen miljöö

Kun etsit aidosti inspiroivaa ympäristöä työtapahtumallesi, Juopperin lähes satavuotias kartanomiljöö tarjoaa jokaiselle jotakin. Huolella alkuperäistä kunnioittaen remontoitu kartano on tunnelmallinen kokouspaikka Itäkoskella.

Kolme suosituinta kokouspakettiamme

Aamupalaveri /kokous

Juopperin maaseutumainen aamiainen takaa lentävän lähdön aamun palaveriin tai kokoukseen. Aamiainen seisovasta pöydästä tai kahvit suolaisen kera. Anna toiveesi, räätälöidään teille sopiva paketti.

Lounaskokous ja päätöskahvit

Keskellä kiireistä kokouspäivää on hyvä hetkeksi pysähtyä lataamaan akkuja herkullisen lounaan äärellä. Lounaan lisäksi tarjoamme sinulle kahvit ja pientä suolaista tai makeaa purtavaa.

Täyden palvelun kokous

Yöpyminen Maaseutuhotellissa, ravitsemusta koko päivän tai useamman päivän varalle toiveidesi mukaisesti aamupalasta illalliseen. Kokouspäivän kruunaa maaseutuhotellin sauna. Täsmä kokouspaketti sisältää kaikki eväät menestyksekkääseen tilaisuuteen. Pyydä tarjous!

Kokous Juopperin Kartanolla

Heräsikö mielenkiintosi? Jos haluat järjestää kokouksen Juopperin Kartanolla, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää toiveistasi.