Perheen juhlapäivät kartanolla

Tule viettämään unohtumattomat perhejuhlat Juopperin Kartanoon, kauniisti virtaavan Kemijoen rannalle. Suunnittelitpa sitten sukujuhlia, syntymäpäiviä tai vaikkapa valmistujaisia, me autamme sinua toteuttamaan juhlan kuin juhlan.

Etsitkö täyden palvelun juhlapaikkaa Keminmaasta? Juopperissa vietät erilaiset perhejuhlat kauniissa kartanomiljöössä. Meidän kauttamme saat myös laadukkaat pitopalvelut, jotka pitävät huolen, että tarjoilu pelaa oli kyseessä sitten pienemmän piirin juhlallisuudet tai kahdeksankymmenen juhlijan karkelot. Juopperin Kartanossa pääset nauttimaan maaseudun rauhasta ja lähes satavuotiaan hirsirakennuksen ajattomasta tunnelmasta.

  • Juhlasalissa tilaa 74 juhlijalle
  • Kauttamme tilattavissa pitopalvelu
  • Piha-alue käytettävissä ohjelmaa varten
  • Upea kartanomiljöö Kemijoen rannalla

Juhlat Juopperin Kartanolla

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kerro hieman juhlasuunnitelmistasi, niin voimme yhdessä järjestää upeat perhejuhlat.

Koko perheen tilaisuudet

Tilava juhlasali

Juopperin tunnelmallisessa kartanossa riittää tilaa juhlimiseen – juhlasaliimme mahtuu jopa kahdeksankymmentä lasien kilistelijää ja kakun leikkaajaa. Kesäaikaan kartanon vehreä pihapiiri sopii myös mainiosti juhlakäyttöön.

Catering-vaihtoehdot

Sinulla on upeat tilat ja maailman parhaat vieraat – entäpä tarjoilut? Meidän kauttamme saat perhejuhlallesi laadukkaan pitopalvelun. Voimme räätälöidä juuri sinun tyyliisi sopivan catering-paketin buffetista pöytiin tarjoiluun.

Historiallinen miljöö

Idyllinen kartanomiljöö kutsuu sinut juhlimaan. Lähes satavuotiaissa hirsiseinissä on sellaista ajan patinoimaa arvokkuutta, mikä antaa perhejuhlalle kuin perhejuhlalle taatusti unohtumattomat puitteet.