Perheen juhlapäivät kartanolla

Tule viettämään unohtumattomat perhejuhlat Juopperin Kartanoon, kauniisti virtaavan Kemijoen rannalle. Suunnittelitpa sitten sukujuhlia, syntymäpäiviä tai vaikkapa valmistujaisia, me autamme sinua toteuttamaan juhlan kuin juhlan.

Etsitkö täyden palvelun juhlapaikkaa Keminmaasta? Juopperissa vietät kaikenlaiset perhejuhlat kauniissa kartanomiljöössä. Juhlapaketti sisältää aina myös laadukkaat pitopalvelut, jotka takaavat tarjoilun pelaavan oli kyseessä sitten pienemmän piirin juhlallisuudet tai monen kymmenen juhlijan karkelot. Juopperin Kartanossa pääset nauttimaan maaseudun rauhasta ja lähes satavuotiaan hirsirakennuksen ajattomasta tunnelmasta.

  • Kartanossa on 70 asiakaspaikkaa
  • Pitopalvelu kuuluu juhlapakettiin
  • Piha-alue käytettävissä ohjelmaa varten
  • Upea kartanomiljöö Kemijoen rannalla

Juhlat Juopperin Kartanolla

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kerro hieman juhlasuunnitelmistasi, niin voimme yhdessä järjestää upeat perhejuhlat.

Koko perheen tilaisuudet

Tilava juhlasali

Juopperin kartanossa riittää tilaa juhlimiseen – oli paikalle kutsuttu sitten kymmenen tai seitsemänkymmentä lasien kilistelijää ja kakun leikkaajaa. Kesäaikaan kartanon vehreä pihapiiri sopii myös mainiosti juhlakäyttöön.

Catering-vaihtoehdot

Sinulla on upeat tilat ja maailman parhaat vieraat – entäpä tarjoilut? Juhlapakettimme sisältävät laadukkaan pitopalvelun; voimme räätälöidä juuri sinun tyyliisi sopivan catering-paketin buffetista pöytiin tarjoiluun.

Historiallinen miljöö

Idyllinen kartanomiljöö kutsuu sinut juhlimaan. Lähes satavuotiaissa hirsiseinissä on sellaista ajan patinoimaa arvokkuutta, mikä antaa perhejuhlalle kuin perhejuhlalle taatusti unohtumattomat puitteet.