Virkistyspäivät ja muut tapahtumat

Haluatko järjestää tiimillesi unohtumattomat virkistyspäivät Keminmaassa? Itäkoskella sijaitsevassa Juopperin Kartanossa pääset nauttimaan maaseudun rauhasta Kemijoen rannalla, upeassa historiallisessa kartanomiljöössä.

Juopperin Kartanossa pääset irti työkiireistä ja pääset rauhassa kehittämään yhteishenkeä. Maaseudun rauha antaa henkilöstölle arvokkaan mahdollisuuden kokea yhteisiä hetkiä, jotka sitouttavat ja hitsaavat tiimin entistä voimakkaammaksi kokonaisuudeksi. Juopperissa on nopeiden valokuituyhteyksien lisäksi majoitus ja kaksi asiakassaunaa, jotka voidaan tarvittaessa ottaa virkistyspäivän osallistujien käyttöön.

  • Upea historiallinen kartanomiljöö
  • Juhlasali 70 vieraalle
  • Kokoustila 70 hengelle
  • Nopea valokuituyhteys
  • Kaksi saunaa varattavissa

Isot ja pienet tapahtumat

Monipuoliset tilat

Juopperin Kartanossa on monipuoliset tilat eri tarpeisiin – seitsemäntoista huonetta ja iso juhlasali seitsemällekymmenelle vieraalle. Kartano sopii paikkana paitsi virkistyspäiville, mutta myös esimerkiksi leirikoululle.

Catering -vaihtoehdot

Virkistyspäivät ilman maittavaa ruokaa on kuin tyhjä pyöränrengas; matka kohti parempaa työhyvinvointia sujuu jouhevammin maha täynnä hyvää ruokaa. Me räätälöimme tarjoilut sinun makuusi.

Historiallinen miljöö

Virkistyspäivien vietto aidossa kartanomiljöössä antaa tapahtumalle oman ainutlaatuisen säväyksensä. Lähes satavuotias kartanomme on huolella ja tarkalla silmällä remontoitu mennyttä kunnioittaen.

Tapahtuma Juopperin Kartanolla

Haluatko järjestää virkistyspäivän tai muun tapahtuman Juopperin Kartanolla? Ota yhteyttä ja kerro meille lisää toiveistasi.