Kokousta maaseudun rauhassa

Etsitkö inspiroivaa kokouspaikkaa Keminmaalta? Juopperin Kartano on Kemijoen rannalla sijaitseva, lähes satavuotias maaseutuhotelli, joka tarjoaa unohtumattomat puitteet erilaisille kokouksille ja seminaareille.

Juopperin Kartano sijaitsee vain 24 minuutin ajomatkan päässä Kemistä. Persoonalliset puitteet ja rauhallinen maaseutuympäristö tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen kokemuksen. Nopea valokuituyhteys takaa, että vauhti tiedon valtatiellä ei pääse hyytymään. Kauttamme saat myös pitopalvelun sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin. Kokonaisuuden kruunaa kartanon kaksi saunaa, jotka ovat tarvittaessa vieraiden käytettävissä.

  • Sijainti 24 minuutin päässä Kemistä
  • Nopea valokuituyhteys
  • Tilaisuuteesi räätälöity catering-palvelu
  • Kaksi saunaa vieraiden käytettävissä

Inspiroivat kokoustilat

Monipuoliset kokoustilat

Juopperin Kartanossa on monenlaiset tilat erilaisten kokousten tarpeisiin. Juhlasaliimme mahtuu peräti seitsemänkymmentä vierasta, mikä tekee siitä oivan tapahtumapaikan hieman isommallekin seminaarille.

Catering- vaihtoehdot

Olipa mielessäsi minkä laajuinen kokous hyvänsä, lyhyestä ja ytimekkäästä aamiaispalaverista koko päivän kestävään seminaariin, meidän kauttamme saat laadukkaat catering-palvelut – sinun toiveitasi ja tarpeitasi kunnioittaen.

Historiallinen miljöö

Kun etsit aidosti inspiroivaa ympäristöä työtapahtumallesi, Juopperin lähes satavuotias kartanomiljöö tarjoaa jokaiselle jotakin. Huolella alkuperäistä kunnioittaen remontoitu kartano on tunnelmallinen kokouspaikka Itäkoskella.

Kokouspakettimme

Aamiaiskokous

Juopperin aamiaispaketti takaa lentävän lähdön aamun palaveriin tai kokoukseen. Tarjoilu sisältää aamukahvit (vaihtoehtona myös tee) sekä runsaan aamupalan.

Lounas ja päiväkahvit

Keskellä kiireistä kokouspäivää on hyvä hetkeksi pysähtyä lataamaan akkuja herkullisen lounaan äärellä. Lounaan lisäksi tarjoamme sinulle kahvit ja pientä suolaista tai makeaa purtavaa.

Päivän kokouspaketti

Kun tarvitset ravitsemusta koko päivän varalle, tässä kokouspaketissa on kaikki eväät menestyksekkääseen tilaisuuteen. Paketti sisältää kahdet kahvit, buffet-lounaan ja paljon hedelmiä.

Kokous Juopperin Kartanolla

Heräsikö mielenkiintosi? Jos haluat järjestää kokouksen Juopperin Kartanolla, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää toiveistasi.