Aitoa maalaisromantiikkaa hääpäivänäsi

Juopperin Kartano on kaunis hääpaikka Keminmaan Itäkoskella. Tarjoamme käyttöösi maalaisromanttiset juhlatilat jopa 74 juhlijalle sekä pitopalvelun, jonka kautta suuri päiväsi saa arvoisensa ruoat ja muut herkut.

Kartanomme hirsiseinät ovat nähneet monenlaista lähes satavuotiaan historiansa aikana. Nyt ne todistavat ikimuistoisia hääjuhlia, joita vietetään Kemijoen rannalla, maalaisromantiikka huokuvissa tiloissa. Tunnelmalliset tilat yhdessä taidokkaan pitopalvelun kanssa pitävät huolen, että hääjuhlat sujuvat taatusti kitkatta. Myös piha-alue voidaan valjastaa juhlakuntoon, jolloin juhlijat pääsevät nauttimaan täysin sydämin kauniista maaseutumaisemasta.

  • Juhlasaliin mahtuu 74 juhlijaa
  • Pitopalvelusta herkulliset tarjoilut
  • Juhlat voidaan järjestää sisällä tai ulkona
  • Suunnitellaan yhdessä unelmiesi häät

Juhlat Juopperin Kartanolla

Veikö ajatus maalaisromanttisista häistä mennessään? Lähetä meille varaustiedustelu ja kerro lisää suunnitelmistasi.

Unohtumattomat häät

Tilava juhlasali

Juopperin Kartanossa on tilaa juhlia – juhlasaliin mahtuu peräti kahdeksankymmentä onnellisen parin läheistä ja ystävää. Kesäaikaan kartanon idyllinen pihapiiri sopii myös täydellisesti juhlakäyttöön.

Catering- vaihtoehdot

Tarvitseeko elämäsi tärkein juhla arvoistaan pitopalvelua? Voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan catering-paketin, halusitpa sitten ruokailut buffet-tyylillä tai pöytiin tarjoiltavana menukokonaisuutena.

Historiallinen miljöö

Romanttisen kaunis miljöö kutsuu sinut juhlimaan. Lähes satavuotiaissa hirsiseinissä on ajatonta kauneutta, mikä antaa juhlallesi sille kuuluvaa arvokkuutta. Kemijoen ranta tarjoaa myös oivat puitteet hääkuvaukseen.