Aitoa maalaisromantiikkaa hääpäivänäsi

Juopperin Kartano on kaunis hääpaikka Keminmaan Itäkoskella. Tarjoamme sinulle upean hääpaketin, joka sisältää maalaisromanttiset juhlatilat sekä suuren päiväsi kruunaavan pitopalvelun herkkuineen ja juomineen.

Kartanomme hirsiseinät ovat nähneet monenlaista lähes satavuotiaan historiansa aikana. Nyt ne todistavat ikimuistoisia hääjuhlia, joita vietetään Kemijoen rannalla, maalaisromantiikka huokuvissa tiloissa. Tunnelmalliset tilat yhdessä taidokkaan pitopalvelun kanssa pitävät huolen, että hääjuhlat sujuvat taatusti kitkatta. Myös piha-alue voidaan valjastaa juhlakuntoon, jolloin juhlijat pääsevät nauttimaan täysin sydämin kauniista maaseutumaisemista.

  • Kartanossa on 70 asiakaspaikkaa
  • Hääpaketti sisältää herkulliset tarjoilut
  • Juhlat voidaan järjestää sisällä tai ulkona
  • Suunnitellaan yhdessä unelmiesi häät
  • Häihin ei voi tuoda omia juomia

Juhlat Juopperin Kartanolla

Veikö ajatus maalaisromanttisista häistä mennessään? Lähetä meille varaustiedustelu ja kerro lisää suunnitelmistasi.

Unohtumattomat häät

Tilava juhlasali

Juopperin Kartanossa on tilaa juhlia – paikalle mahtuu peräti seitsemänkymmentä onnellisen parin läheistä ja ystävää. Kesäaikaan kartanon idyllinen pihapiiri sopii myös täydellisesti häähumun täyteiseen juhlintaan.

Catering- vaihtoehdot

Kun järjestät elämäsi tärkeimmät juhlat Juopperilla, kuuluu samaan pakettiin aina juhlan arvoiset tarjoilut. Voimme räätälöidä tarpeisiisi sopivan ratkaisun, halusitpa sitten seisovaa pöytää tai pöytiin tarjoilua.

Historiallinen miljöö

Romanttisen kaunis miljöö kutsuu sinut juhlimaan. Lähes satavuotiaissa hirsiseinissä on ajatonta kauneutta, mikä antaa juhlallesi sille kuuluvaa arvokkuutta. Kemijoen ranta tarjoaa myös oivat puitteet hääkuvaukseen.