Ikimuistoinen juhlapaikka, olkaa hyvä

Kun haluat viettää perhejuhlia maaseudun rauhassa, Juopperin Kartanoa parempaa juhlapaikkaa on vaikea löytää. Kartanomiljöössä vietät ikimuistoiset häät, rippijuhlat, syntymäpäivät tai muut juhlallisuudet.

Viihtyisät tilat juhliin kuin juhliin

Juopperin Kartano on tunnelmallinen juhlapaikka Keminmaan Itäkoskella. Kauniiden hirsiseinien sisällä voidaan viettää monenlaista perhejuhlaa aina maalaisromanttisista häistä syntymäpäiviin, valmistujaisiin ja muihin juhlallisuuksiin. Kartanossa on 70 asiakaspaikkaa elämän suurista hetkistä nauttimiseen. Kaikki juhlapakettimme sisältävät tilausravintolan juhlapalvelulla, mikä takaa, että juhlat ovat teidän näköiset ja pöydät notkuvat juuri teidän juhliinne sopivista herkuista ja juomista. Kerro meille toiveesi, niin luomme toiveitanne vastaavan kokonaisuuden.

Vieressä virtaava Kemijoki ja idyllinen maaseutumaisema tarjoavat oivat puitteet kaikenlaisille juhlatilaisuuksille. Itse kartano, vuonna 1926 valmistunut seudun maamerkki, on remontoitu majoitus- ja juhlakäyttöön alkuperäistä henkeä kunnioittaen.

  • 70 asiakaspaikkaa
  • Tilausravintola A-oikeuksilla
  • Avaimet käteen Juhlapalvelu
  • Tyylikkäät ja viihtyisät sisätilat
  • Avara piha ja kauniit maisemat
  • Majoitus ja sauna varattavissa

Häät

Maalaisromanttinen miljöö on täydellinen paikka hääjuhlien järjestämiseen. Juopperin Kartanossa vietät unohtumattomat juhlat Kemijoen rannalla.

LUE LISÄÄ

Perhejuhlat

Tule viettämään perhejuhlat Keminmaan tunnelmallisimpaan juhlapaikkaan, oli kyse sitten lakkiaisista, synttäreistä tai muista juhlistamisen arvoisista hetkistä.

LUE LISÄÄ